Referencer

Læs hvad vores kunder siger om MikkelsMad 

Fanny, november 2023:
Tak for mad Mikkel! Alle var vilde med det inkl Marie og mig. Så mega mange gange tak for i går. Det var så fedt, der bare var styr på alting ❤️Det var så skønt og jeg vidste, vi trygt kunne overlade alt til dig 😀 

Lenie, august 2023:
Kære Mikkel. Tusind tak for en fantastisk middag med vinmenu. Det var en æstetisk smagsoplevelse i særklasse, som du med vid, charme og humor servede for os. Sikken en stjernestund, som vi mindes med meget stor glæde.
Vi har i dag fået tilbagemeldinger fra alle vores gæster, som alle udtrykker, at de var overvældet af denne gourmetoplevelse! 

Ida og Kristian, juni 2023:
Hej Mikkel,
Tak for et skønt måltid til vores bryllup. Alt spillede bare og dine tjenere var så gode! Vi vil varmt anbefale dig til andre.
Hvis det ikke er en hemmelighed, kunne jeg bare godt tænke mig at vide, hvordan du lavede estragoncremen! “

Maiken & Rasmus, juni 2022 :
Tusind tak for en fantastisk aften til vores bryllup. Vores skøre, vilde og alt for omfangsrige ønsker blev omsat til en lækker menu fyldt med gode råvarer og masser af kærlighed. Maden var et kæmpe hit blandt alle gæsterne. 

Morten April, 2023:
Alt var til perfektion. Forretten fremstod delikat og var velsmagende, salaterne var sprøde og fulde af smag, svin og kalv var larmende møre, estragonmayo ville jeg kunne leve af resten af året. Desserten var præsenteret smuk, og smagte himmelsk. Alle vine var tilpasset maden, og var perfekte. Kokken fremstod overskudsagtig, charmerende og yderst informativ. Alt i alt tak til Mikkel og hans team. 

“ Mikkel er fantastisk, og hans mad ligeså! Jeg arbejder til hverdag med mange forskellige kokke, og har i den forbindelse arbejdet med Mikkel flere gange. Mikkel udmærker sig ved at være et utroligt behageligt menneske som yder en personlig og uovertruffen service. Mikkel har styr på sit køkken! Han tilbereder maden med et personligt touch og har ikke en eneste gang skuffet vores gæster! Vi på Helsingør Vandrerhjem elsker når Mikkel besøger os. Jeg vil til hver en tid anbefale Mikkels Mad!” 
— Nicolai Stubtoft, Souschef Helsingør Vandrerhjem


“ Vi var været super imponeret og begejstret for den mad du lavede til os og vores gæster, som alle har rost din væremåde og din lækre mad til skyerne! Derudover var personalet på Helsingør vandrehjem imponeret over din måde at arbejde på i køkkenet og de syntes at du var en super fin fyr! Vi er selvfølgelig enige i alle de mange rosende ord, og syntes selv at du fik omsat vores tanker omkring middagen, til lige det vi ønskede! Tusind tak, fordi du på denne måde bidrog til at gøre vores specielle dag, helt fantastisk. Tak for denne gang og for et rigtig godt sammearbejde, vi (og vores gæster) sender de varmeste anbefalinger videre .... og så håber at vi snart skal holde en stor fest igen, hvor du kan bidrage med maden :-) ”
— Dorte & Nikolaj, Værter

“ Det var så dejlig en aften. Bl.a. grundet den fabelagtige mad du lavede og den måde du præsenterede den på. Folk var ellevilde og flere spurgte til hvordan vi dog havde fundet dig, fordi alt var så lækkert 😌 Tusinde tak for det hele "
- Vh Lars og Birgit