Sommerbryllup

06.11.2017

Så kom der ny hjemmeside, det glæder mig at kunne præsentere vores arbejde og holde dig opdateret med hvad der rør sig for mig. Jeg vil skrive lidt blandet om hvordan jeg forbereder mig og hvad der er specielt ved lige præcis det selskab jeg omtaler. Her kan du også finde inspiration til dit næste selskab.

Glæder mig også til dialog med dig i dette forum. Kom endelig med spørgsmål, jeg vil gøre mit bedste for at kunne hjælpe.

 

Velbekommen!

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Featured Posts

40 års brag

November 6, 2017

1/1
Please reload

Recent Posts

November 6, 2017

November 6, 2017

Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags
Please reload

Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square