top of page

Mikkel er fantastisk, og hans mad ligeså!

Jeg arbejder til hverdag med mange forskellige kokke, og har i den forbindelse arbejdet med Mikkel flere gange. Mikkel udmærker sig ved at være et utroligt behageligt menneske som yder en personlig og uovertruffen service. Mikkel har styr på sit køkken! Han tilbereder maden med et personligt touch og har ikke en eneste gang skuffet vores gæster! Vi på Helsingør Vandrerhjem elsker når Mikkel besøger os. Jeg vil til hver en tid anbefale Mikkels Mad!

Nicolai Stubtoft, Souschef Helsingør Vandrerhjem

Vi var været super imponeret og begejstret
for den mad du lavede til os og vores gæster, som alle har rost din væremåde og din lækre mad til skyerne!

Derudover var personalet på Helsingør vandrehjem imponeret over din måde at arbejde på i køkkenet og de syntes at du var en super fin fyr!

Vi er selvfølgelig enige i alle de mange rosende ord, og syntes selv at du fik omsat vores tanker omkring middagen, til lige det vi ønskede! Tusind tak, fordi du på denne måde bidrog til at gøre vores specielle dag, helt fantastisk.

Tak for denne gang og for et rigtig godt sammearbejde, vi (og vores gæster) sender de varmeste anbefalinger videre .... og så håber at vi snart skal holde en stor fest igen, hvor du kan bidrage med maden :-)

— Dorte & Nikolaj, Værter

Det var så dejlig en aften. Bl.a. grundet den fabelagtige mad du lavede og den måde du præsenterede den på. Folk var ellevilde og flere spurgte til hvordan vi dog havde fundet dig, fordi alt var så lækkert 😌

Tusinde tak for det hele

"

- Vh Lars og Birgit

Vi har brugt Mikkels Mad to gange - dels i forbindelse med en stor privat fest og dels til en firmafest. Så det har været over 50 mennesker hver gang. Begge gange har det været helt forrygende og gæsterne har meldt meget positivt tilbage. Vi har begge gange valgt buffet, hvor der i god tid forinden kom et menuforslag ud, som vi kunne komme med vores kommentarer til. Hvis man er til traditionel dansk suppe, steg og is, så er det nok et andet sted, man skal bestille sin mad, da Mikkels Mad synes mere over i at være inspireret af et mix fra sydens sol og sommer og etniske smagsvarianter. Men stadig til den danske gane og med danske råvarer. Menuerne har været meget varierede med flere slags kød og både varmt og koldt tilbehør. Lækker, hjemmelavet oliventapenade og brød til også.

Der er masser af mad og bekymringen om, hvorvidt der er nok, som vi syntes at have oplevet med andre cateringsfirmaer, gøres til skamme. Og at det så laves på selve dagen og dermed er helt frisk er bare superlækkert.

— Charlotte & Carsten

Jeg har henvist kunder til Mikkels Mad mange gange, og jeg får så positive tilbagemeldinger, at jeg føler mig meget tryg ved at foreslå mine kunder, Mikkel som kok til deres arrangement.
Du/I kan roligt kontakte Mikkel! Det vil du ikke fortryde…

- Jan Fiasco, vine

Perfekt og mere til

Var til bryllup hvor Mikkels mad var i køkkenet og maden var mere en lækker - så meget lækker og spændende mad. At Mikkel så selv er en super flink mand der gerne både deler sin opskrift på ærtepure og sit gode humør gør hele oplevelsen fuldendt :) Kan kun anbefale Mikkels mad.

— Berit, bryllupsgæst

Tusind tak for den fantastiske middag til vores bryllup. Det var ovenud godt! Suppen, kødet, isen, kagen... vinene. Har sjældent smagt noget lignende. Alle gæsterne roste maden til skyerne. Så... kæmpe klap på skulderen herfra. Og tak for det fine samarbejde op til brylluppet og din rolige og tjekkede måde at være på. Vi har haft fuld tillid til, at du havde styr på det. Og det viste sig jo, at det havde du også.

- Signe og Torsten

bottom of page